Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
APIA Olt│Final de campanie SAPS, fără penalizări
23.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 125

S-a încheiat Campania de depunere fără penalități a cererilor unice de plată. La nivelul județului au fost înregistrați 27 de mii de fermieri pentru o suprafață de peste 340 de mii de hectare. În continuare, cei care nu au reușit să aducă acest document, sunt așteptați până pe 10 iunie, însă vor fi sancționați.


 De la un an la altul, fermierii sunt tot mai conștienți de importanța comasării terenurilor pentru a crește productivitatea și competitivitatea pe piață. Este analiza datelor culese în urma Campaniei de depunere a cererilor de plată 2022, fără penalizări.
În calendarul APIA Olt sunt prevăzute noi acțiuni de control.
În conformitate cu prevederile comunitare și naționale în vigoare, Campania de primire a cererilor unice de plată continuă timp de 25 de zile, respectiv până la data de 10 iunie inclusiv, cu aplicarea de penalități de 1% pentru fiecare zi de întârziere.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Pădurea Strehareți prinde viață

Pădurea Strehareți de la marginea Slatinei prinde viață. Întreaga zonă se află într-un amplu proces de modernizare, în urma unui proiect demarat de Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina. Muncitorii lucrează acum la asfaltarea străzilor, după care vor fi amenajate piste de biciclete și alergare. În scurt timp, slătinenii vor avea încă un loc perfect de recreere și plimbare în natură, dar și pentru sport, în cazul celor care iubesc mișcarea.
20 Iun 2022