Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai mulți legumicultori în Programul „Usturoiul”
18.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 130

S-a încheiat perioada de înscriere în Programul „Usturoiul”. La nivelul județului, potrivit statisticilor realizate de reprezentanții Direcției Agricole Olt, sunt peste 200 de legumicultori care au accesat acest program. În următoarea perioadă, potențialii beneficiari ai ajutorului de la stat, vor primi vizita comisiilor de control.


 16 mai a fost ultima zi în care legumicultorii s-au putut înscrie în Programul de susținere a usturoiului românesc. Atrași de subvenția oferită de Ministerul Agriculturii, la nivelul județului, numărul celor care au accesat acest program a crescut considerabil, față de anul trecut.
În următoarea perioadă, legumicultorii înscriși în Programul „Usturoiul” vor fi verificați de reprezentanții Direcției Agricole Olt.
Peste 22 de milioane de lei este bugetul acordat de către Ministerul Agriculturii pentru Programul de susținere a usturoiului românesc. Pentru a fi eligibili, fermierii trebuie să valorifice producția de usturoi în perioada 1 iunie – 21 decembrie. Producția minimă necesară trebuie să fie de 3 kilograme de usturoi pentru 10 metri pătrați.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Pădurea Strehareți prinde viață

Pădurea Strehareți de la marginea Slatinei prinde viață. Întreaga zonă se află într-un amplu proces de modernizare, în urma unui proiect demarat de Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina. Muncitorii lucrează acum la asfaltarea străzilor, după care vor fi amenajate piste de biciclete și alergare. În scurt timp, slătinenii vor avea încă un loc perfect de recreere și plimbare în natură, dar și pentru sport, în cazul celor care iubesc mișcarea.
20 Iun 2022