Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Agricultură│Schimb internațional de idei
13.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 62

Președintele Comisiei de Agricultură, Florin Barbu, alături de colegii săi, au efectuat o vizită oficială în Italia, acolo unde au fost dezbătute idei de dezvoltare bilaterală a agriculturii celor două țări. Dialogul constructiv a atins teme precum practicile comerciale neloiale, expertize și experiențe agricole, dar și oportunități de dezvoltare a sistemului de irigații.


 Delegația Comisiei de Agricultură, condusă deputatul oltean Florin Barbu, a efectuat o vizită oficială de lucru în Italia. Temele principale de discuție au fost legate de sectorul agricol, fiind dezbătute problemele comune ale acestei ramuri. Potrivit social-democratului oltean, italienii au fost interesați de extinderea sistemului de irigații, de Legea practicilor neloiale dintre întreprinderi în cadrul lanțului de aprovizionare, dar și despre Legea Laptelui.
„Alături de colegii mei din Comisia de Agricultură, am avut o întrevedere cu președintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul Italiei, Filippo Gallinella și cu membrii comisiei, dar și cu liderii partidelor politice din Italia și am discutat despre problemele agriculturii din cele două țări, în contextul actual.
Ca și România, Italia este o țară agricolă, dar de două ori mai productivă și sunt convins că experiența și expertiza lor din domeniul agriculturii, din ultimii 50 de ani, ne este utilă și vom putea pune bazele unor parteneriate solide și utile pentru fermierii români.”
Social-democrații își propun dezvoltarea tuturor ramurilor din acest sector și crearea de facilități pentru fermieri, astfel încât potențialul și producția agricolă a României să fie exploatate la maximum.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE