Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Căpșunile românești, scumpe pentru slătineni
06.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 683

De aproximativ o săptămână, în Piața Zahana au apărut căpșunile românești. 20 de lei este kilogramul, însă prea mult pentru bugetul slătinenilor. Și cei care sunt dispuși să cumpere iau doar în cantități foarte mici, pentru gustare.


 Parfumate, dulci și gustoase. Sunt căpșunile românești care de câteva zile sunt pe tarabele din Piața Zahana. Însă, trufandalele nu se vând ca în ceilalți ani, puterea de cumpărare a oamenilor a scăzut considerabil, spun producătorii de fructe autohtone.
20 de lei costă kilogramul de căpșuni românești, un preț mult prea mare pentru buzunarul slătinenilor, spun cei care își fac cumpărăturile din Piața Zahana. Oamenii spun că vor cumpăra peste câteva săptămâni, când se vor mai ieftini.
Mai ieftine, dar nu la fel de gustoase, sunt căpșunile din import. Cu 10-15 lei kilogramul se vând fructele din afară.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022