Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Mii de fermieri au depus cererea unică de plată
03.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 98

În continuare, fermierii sunt așteptați să-și depună cererea unică de plată pentru a primii subvențiile aferente anului 2022. Până la această dată, 20 de mii de olteni au depus documentele, iar termenul limită este 16 mai, spun reprezentanții Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.


 Campania de primire a cererilor unice de plată aferentă anului 2022 se desfășoară conform calendarului APIA Olt. Reprezentanții instituției oltene reamintesc fermierilor că pentru a primi sprijinul pe suprafață trebuie să depună documentul până pe 16 mai. În cazul în care nu transmit acest act la timp, vor fi penalizați cu 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere.
Prin cererea unică de plată pe care o vor depune, agricultorii pot accesa mai multe scheme de sprijin.
Fermierii care dețin peste 50 de hectare sunt obligați să depună cererea unică de plată la Centrul Județean APIA Olt, iar cei care dețin sub 50 de hectare, la centrele locale ale instituției. Anul acesta, plata avansului se va face în perioada 17 octombrie-29 noiembrie 2022, după finalizarea controalelor administrative și la fața locului în ceea ce privește plățile directe.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022