Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noul Consiliu Județean Olt a depus jurământul
23.10.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 277

Noul Consiliu Județean Olt, ales pe data de 9 iunie 2024, s-a constituit, astăzi, în mod oficial, într-o ședință festivă. În cadrul aceluiași eveniment, președintele Marius Oprescu a depus jurământul de învestire pentru al treilea mandat. Prioritățile sale au rămas aceleași: dezvoltarea infrastructurii pe toate domeniile de interes public, atât cea rutieră, cât și cea sanitară, socială și de mediu.


Acesta a fost momentul de maximă importanță al evenimentului festiv de astăzi. Odată cu depunerea jurământului de către președintele Marius Oprescu, noul Consiliu Județean a intrat în drepturi depline.
Ședința de constituire a fost condusă de cel mai vârstnic consilier județean, Vasile Popa (PNL), ajutat de cei mai tineri doi consilieri, social-democrații Ciprian Alexe și Ionuț Tobescu. Rând pe rând, noii consilieri județeni au venit în fața prezidiului pentru a depune jurământul.
După încheierea evenimentului festiv, președintele reales al Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a discutat și despre axele prioritare pe care noul for județean le va avea în următorii patru ani.
Din noul Consiliu Județean Olt vor face parte 20 de consilieri din partea Partidului Social Democrat, 7 din partea Partidului Național Liberal și 5 din partea celor de la AUR.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii și Restu′ Lumii cu scandal

Festivalul Oltenii și Restu′ Lumii este în centrul unui scandal. Astăzi, mai mulți comercianți din Slatina au protestat atât în Parcul Tineretului, cât și în fața Primăriei Slatina, nemulțumiți de faptul că organizatorii acestui eveniment și-au bătut joc de ei. Declarațiile organizatorului și ale primarului ales sunt, însă, contradictorii și invocă motive diferite pentru refuzul primirii comercianților slătineni în cadrul festivalului.
23 Oct 2024

Slatina: De Mezzo, jurământ la Judecătorie cu buletin pe telefon

Pentru prima dată în istoria municipiului Slatina, primarul ales a depus jurământul într-o instanță de judecată și nu în cadrul unei ceremonii care să includă mai întâi constituirea noului consiliu local. Această precipitare a fost provocată de riscul ca Mario De Mezzo să-și piardă mandatul, după ce mâine ar fi expirat termenul până la care putea face acest lucru. Surprinzător este faptul că instanța a acceptat ca De Mezzo să se legitimeze cu un act de identitate de pe un telefon și nu cu documentul în format fizic.
25 Oct 2024