Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ianca│Investiții în infrastructura școlară
02.10.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 36

Primăria Ianca continuă să pună educația copiilor pe primul loc, investind masiv în infrastructura școlară. După reabilitarea completă a Școlii „Ada Umbră”, autoritățile locale au reușit să obțină fonduri pentru un nou proiect ambițios: transformarea vechii școli din localitate într-un modern centru de recreere pentru copiii din comunitate.


 Localitatea Ianca se află în plin proces de modernizare, cu mai multe șantiere deschise pentru proiecte importante de infrastructură și reabilitare. Una dintre cele mai importante inițiative este transformarea vechii școli din localitate, o clădire cu o vechime de peste 100 de ani, într-un centru modern de recreere pentru copii. De curând, deputatul PSD de Olt Emil Albotă a vizitat șantierul, alături de primarul Mirel Pascu, pentru a evalua stadiul lucrărilor și pentru a discuta despre importanța acestui proiect pentru comunitatea locală.
Scopul principal al autorităților este de a finaliza proiectul cât mai repede, pentru a oferi copiilor un spațiu sigur și modern în care să se recreeze și să desfășoare activități extrașcolare.
Reabilitarea Școlii „Ada Umbră”, finalizată recent, este încă un exemplu al angajamentului Primăriei Ianca în ceea ce privește educația.
Școala Gimnazială „Ada Umbră” este pe placul dascălilor și elevilor din localitate.
Investițiile semnificative realizate în ultimii ani la Ianca demonstrează faptul că viitorul copiilor din localitate este o prioritate pentru autorități.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE