Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Stație de osmoză inversă la Ianca
30.09.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 186

Locuitorii din comuna Ianca beneficiază de apă potabilă de calitate superioară, datorită unei noi stații de tratare a apei, care funcționează din 2023. Această investiție, realizată cu fonduri europene, permite furnizarea unei ape fără contaminanți, asigurând astfel sănătatea și bunăstarea comunității.


 Sistemul de osmoză inversă, recunoscut ca cel mai eficient mecanism de filtrare a apei, este acum implementat în comuna Ianca, oferind locuitorilor apă potabilă de calitate superioară. Această realizare se datorează eforturilor autorităților locale, care au reușit să obțină fonduri europene pentru finanțarea proiectului.
Prezent la Ianca, deputatul de Olt, Emil Albotă a vizitat stația de osmoză inversă. Aici a avut ocazia să constate progresele realizate în domeniul furnizării apei potabile.
Autoritățile locale au depus și un proiect pentru dezvoltarea unui parc fotovoltaic, care ar reduce costurile energetice pentru funcționarea stației de tratare a apei.
Sistemul de osmoză inversă de la Ianca funcționează din 2023, fiind filtrați, până la această dată, 60 de mii de metri cubi de apă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE