Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala din Orlea reabilitată complet cu fonduri europene
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 56

Școala din Orlea se pregătește să devină un exemplu de infrastructură educațională modernă, odată cu lucrările ample de renovare care au loc în această perioadă. Proiectul de modernizare este finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență și are ca scop aducerea unității de învățământ la standarde europene.


 Lucrările de modernizare a școlii din Orlea sunt în plină desfășurare, pentru ca unitatea de învățământ să fie adusă la standarde europene. În această perioadă se lucrează intens la schimbarea acoperișului, înlocuirea tâmplăriei și a pardoselii, precum și la modernizarea instalației electrice. Investițiile sunt finanțate din fonduri europene, prin Programul Național de Redresare și Reziliență, valoarea totală a proiectului ridicându-se la 1,6 milioane de lei. Deputatul PSD de Olt, Emil Albotă, a vizitat recent șantierul pentru a urmări stadiul lucrărilor.
Elevii și profesorii, care, în prezent, își desfășoară activitatea în grădiniță, sunt nerăbdători să revină în școala complet modernizată, un spațiu care va asigura cele mai bune condiții de învățare și predare. Parlamentarul oltean a stat de vorbă și cu aceștia, asigurându-i că noua școala va oferi cele mai moderne condiții de învățământ.
Pe lângă modernizarea școlii, edilul din Orlea a promis că va amenaja un teren de fotbal în apropierea noii unități de învățământ. Această investiție suplimentară va oferi elevilor un spațiu adecvat pentru desfășurarea activităților sportive.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE