Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Locuri de muncă și dezvoltare locală prin ferma de pui de la Scornicești
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 54

Noua fermă de pui de la Scornicești, inaugurată recent, a adus multiple beneficii comunității locale. Investiția a generat 45 de locuri de muncă pentru locuitorii din Scornicești și împrejurimi, iar activitatea fermei contribuie direct la creșterea veniturilor la bugetul local.


 Unul dintre liderii din industria alimentară și din piața cărnii din România a inaugurat, recent, o fermă de pui din județul Olt, în Scornicești, în urma unei investiții de 10 milioane de euro. Noua fermă, care ocupă o suprafață de aproximativ 178.000 de metri pătrați, a adus numeroase beneficii comunității locale, contribuind semnificativ la creșterea economică a zonei. Prezent la eveniment alături de ministrul Agriculturii, Florin Barbu, deputatul Marius Iancu a subliniat importanța investiției pentru dezvoltarea economică a localității.
De asemenea și primarul Daniel Tudor a adăugat că investiția nu doar că a generat locuri de muncă, dar contribuie și la bugetul local, facilitând, astfel, dezvoltarea infrastructurii și îmbunătățirea serviciilor publice din Scornicești.
Parlamentarii olteni, alături de autoritățile locale, au demonstrat că prin colaborare se pot crea oportunități de dezvoltare sustenabilă.
Această investiție reprezintă un pas important în revitalizarea economică a regiunii și un model de bune practici pentru viitoare proiecte de dezvoltare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE