Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Ianca, în plin proces de modernizare
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 43

Sediul Primăriei Ianca se află în plin proces de modernizare, după ce autoritățile locale au reușit să obțină fonduri europene pentru acest proiect. Clădirea, construită în anul 2001, este acum un șantier activ, unde lucrările avansează rapid.


 Șantier în lucru la sediul Primăriei Ianca, clădire în care au loc lucrări ample de modernizare. În curând imobilul va fi complet renovat, la standarde europene. Astăzi, deputatul PSD de Olt, Emil Albota, a vizitat șantierul, însoțit de primarul Mirel Pascu, administratorul Mirela Pîrvulețu și viceprimarul Ovidiu Domozină, pentru a evalua stadiul lucrărilor.
În cadrul vizitei, deputatul Emil Albotă a verificat în amănunt stadiul proiectului de aici. Șeful șantierului l-a asigurat că toate lucrările se desfășoară în condiții excelente, stadiul de implementare al investiției fiind în graficul stabilit.
În aproximativ o lună, lucrările de modernizare vor fi finalizate, dă asiguări șeful de șantier. Pe lângă reabilitarea clădirii, o altă veste bună pentru comunitate este că primăria va găzdui un bancomat nou, o facilitate mult așteptată de locuitorii din zonă.
Locuitorii se declară mulțumiți de investițiile derulate la sediul primăriei și sunt siguri că noul aspect va fi mult mai atractiv și modern.
1,4 milioane lei este valoarea totală a investiției, finanțată cu bani europeni prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE