Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Orlea asfaltată în totalitate
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 79

În comuna Orlea, lucrările de asfaltare se desfășoară într-un ritm alert, în cadrul unui amplu proiect finanțat prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”. Proiectul are o valoare totală de peste 15 milioane lei și va aduce locuitorilor drumuri de calitate, la finalizarea lucrărilor preconizată în luna martie 2025.


 „Asfaltarea drumurilor comunale din Orlea” este un proiect așteptat cu nerăbdare de localnicii de aici, care de ani buni s-au confruntat cu probleme de acces din cauza drumurilor neasfaltate, în special în perioadele ploioase, când noroiul făcea deplasarea să fie dificilă. Deputatul PSD de Olt Emil Albotă, a fost și astăzi aproape de oamenii din Orlea, pentru a se asigura că investițiile derulate sunt în parametri optimi.
Edilul comunei a declarat că lucrările sunt într-un stadiu avansat și că până în primăvara anului 2025 întreaga rețea de drumuri comunale va fi modernizată.
Realizarea obiectivelor din Orlea sunt, azi, viabile datorită bunei colaborări dintre autoritățile locale și cele județene, dar și a implicării la nivel național a parlamentarilor PSD Olt.
Oamenii din comuna olteană sunt extrem de mulțimiți că în viitorul apropiat nu vor mai avea drumuri greu accesibile.
Odată cu finalizarea lucrărilor, comuna Orlea va avea drumuri moderne și sigure, ceea ce va conduce către alte investiții și implicit, va îmbunătăți calitatea vieții din zonă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE