Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CJ Olt|Rectificare bugetară pentru finanțare de proiecte
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 70

Ședința de Consiliu Județean de astăzi a avut pe ordinea de zi două proiecte de rectificare bugetară. Ambele au avut ca scop acoperirea cheltuielilor neeligibile pentru proiectele derulate de forul județean. Pentru primarii, președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, a declarat că urmează să se primească bani de la Guvernul României, atât pentru plata indemnizațiilor de handicapt, cât și pentru acoperirea mai multor cheltuieli.


 Consiliul Județean Olt s-a întâlnit, astăzi, într-o noua ședință ordinară pentru a vota o serie de proiecte de hotărâre. Printre cele mai importante subiecte de pe ordinea de zi s-au numărat două rectificări bugetare, menite să acopere anumite cheltuieli pentru implementarea și finalizarea proiectelor aflate în derulare.
Președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, a mai adăugat că primăriile din Olt urmează să primească mai multe sume de bani pentru a acoperi plata indemnizațiilor de handicap.
Săptămâna viitoare va avea loc ultima ședință a actualei configurații a Consiliului Județean Olt. La finalul lunii octombrie, noii consilieri județeni aleși prin vot, în urma scrutinului de pe 9 iunie, vor depune jurământul și își vor prelua atribuțiile de reprezentanți ai locuitorilor județului Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE