Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Servicii medicale de calitate la Brastavățu
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 14

De aproximativ un an și jumătate, locuitorii comunei Brastavățu se bucură de un centru de permanență și un dispensar la standarde europene. Investiția, în valoare de peste 2,1 milioane de lei, a fost realizată de administrația locală, cu ajutorul fondurilor europene.


Sănătatea locuitorilor comunei Brastavățu este prioritară pentru administrația locală. Astfel, în ultimii ani, s-au realizat investiții semnificative în modernizarea infrastructurii medicale, cu scopul de a oferi cetățenilor acces la servicii de sănătate de calitate.

Reabilitarea completă a dispensarului uman și inaugurarea unui nou centru de permanență, dotat la standarde europene, sunt cele mai importante investiții în acest domeniu. Valoarea lor depășește două milioane de lei, iar fondurile necesare au fost obținute prin programe de finanțare europeană. Lucrările au fost finalizate în timp record.
Aflat în vizită de lucru în comuna Brastavățu, deputatul PSD de Olt Emil Albotă a evidențiat rolul esențial pe care colaborarea strânsă între autoritățile locale și cele județene l-a avut în implementarea proiectelor de sănătate publică din localitatea olteană.
Clădirea de peste 700 de metri pătrați oferă servicii medicale de urgență și consultații pentru locuitorii din Brastavățu și localitățile învecinate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE