Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CJ Olt│Substație de ambulanță inaugurată la Dobroteasa
16.09.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 231

Investiție în sănătate, la Dobroteasa. A fost construită aici o substație de ambulanță, care va reduce cu mult timpii de intervenție în cazul situațiilor de urgență în nordul județului. Astfel, dacă înainte, ambulanța ajungea de la Slatina la Dobroteasa în aproape o oră, și încă o oră dura să transporte pacientul la spital, acum timpul de intervenție este redus la jumătate. Investiția, în valoare de peste opt milioane de lei, a fost realizată de Consiliul Județean Olt.


 Comuna Dobroteasa are substație de ambulanță. Aceasta funcționează în clădirea bazei ISU din localitate și deservește șapte comune, respectiv: Cungrea, Dobroteasa, Leleasca, Sâmburești, Verguleasa, Vitomirești, Vulturești, Topana și Făgețelu.
Substația funcționează încă de sâmbătă, cu un echipaj.
Obiectivul de investiții „Construire subunitate de intervenție în situații de urgență și substație de ambulanță în comuna Dobroteasa” are o valoare de peste opt milioane de lei. A fost realizat din bugetul Consiliului Județean Olt, iar terenul a fost pus la dispoziție de Primăria comunei Dobroteasa.
Localnicii spun că, a avea o substație de ambulanță în comuna lor, este un lucru extraordinar. Acum se simt mai în siguranță și mai liniștiți, pentru că salvarea ajunge la ei mai repede.
Acestea vor deservi 19.000 de locuitori din partea de nord a județului Olt, ce se întinde pe o suprafață de 430 de kilometri pătrați.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE