Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CJ Olt continuă investițiile în infrastructură și sănătate
29.08.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 359

Consiliul Județean Olt continuă seria de investiții în două domenii importante: sănătatea și infrastructura rutieră. Unul din proiectele votate astăzi a făcut referire la lucrările de reabilitare și de modernizare a ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Slatina, în timp ce al doilea se referă la reabilitarea unui tronson din DJ 703 C, drum aflat în raza localității Scornicești. De asemenea, au fost făcuți și pași pentru asigurarea cofinanțărilor necesare derulării viitoarelor proiecte europene pe infrastructură rutieră.


 Investițiile în sănătate rămân o prioritate pentru Consiliul Județean Olt. Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi s-a aflat un nou proiect ce vizează reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina.
Și infrastructura rutieră are parte de o atenție deosebită, atunci când vine vorba de investiții. Unul din proiectele votate de consilierii județeni face referire la reabilitarea drumului județean DJ 703 C, pe sectorul aflat pe raza localității Scornicești.
De asemenea, Consiliul Județean Olt se pregătește de accesarea implementarea unor noi proiecte pe infrastructura rutieră, cu fonduri nerambursabile din partea Uniunii Europene.
Sănătatea și infrastructura rutieră sunt două din cele patru axe prioritare ale președintelui Consiliului Județean Olt pentru mandatul 2024-2028, fiind două segmente importante de dezvoltare a județului și a modului de trai pentru locuitori.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE