Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lucrări finalizate la tronsonul din Olt al DN 6
28.08.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 548

A fost finalizată reabilitarea tronsonului din judeţul Olt al DN6 Alexandria-Craiova. Drumul proaspăt modernizat începe de la limita dintre județele Teleorman și Olt și ține până la limita dintre județele Olt și Dolj. Mașinile circulă de acum în condiții bune și sigure, iar autoritățile spun că acest proiect este foarte important când vine vorba de partea economică a județului.


 Se circulă în condiții bune pe drumul naţional DN6 Alexandria-Craiova. Sectorul care trece prin județul Olt este complet refăcut, iar finalizare lucrărilor a fost anunțață, astăzi, într-o conferinţă de presă desfăşurată la sediul CJ Olt. La eveniment au participat reprezentanţi ai CNAIR, ai constructorului și autoritățile judeţene.
Potrivit reprezentanţilor constructorului, cea mai complexă lucrare a fost cea de la podul de peste Olt. Proiectul nu a fost ușor de realizat, spune constructorul, pentru că drumul a mai intrat o dată în reabilitare, iar lucrările au fost găsite abandonate.
Pentru reabilitarea drumului naţional DN 6 Alexandria-Craiova au fost reabilitate șapte poduri și două pasaje, 131 de intersecții au fost amenajate, fiind realizate și 29 de podețe transversale și două parcări de odihnă cu iluminat. Drumul Național 6 face parte din rețeaua drumurilor cu trafic internațional, fiind catalogat ca drum European.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE