Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi investiții pe infrastructura rutieră și medicală
01.07.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 186

Ședința din luna iunie a Consiliului Județean Olt a avut pe ordinea de zi două proiecte majore. Primul face referire la asfaltarea drumului care face legătura între localitățile Stoenești și Giuvărăști, iar cel de-al doilea anunță ultimele pregătiri pentru deschiderea noului pavilion de gerontopsihiatrie și adicții de la Schitu-Greci.


 Consiliul Județean Olt continuă seria proiectelor de modernizare a infrastructurii rutiere. În ședința ordinară de la finalul lunii iunie, consilierii județeni au aprobat o nouă hotărâre legată de reabilitarea și modernizarea drumului județean DJ 642. Este vorba de sectorul care leagă localitățile Stoenești și Giuvărăști, până la limita teritorială cu județul Teleorman.
Și infrastructura medicală a avut parte de proiecte importante. Noul pavilion al Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu-Greci va deveni funcțional. Spitalele din mai multe orașe și municipii ale Oltului vor dona paturi pentru noua secție de gerontopsihiatrie și adicții, astfel încât unitatea medicală să poată primi pacienți în cel mai scurt timp posibil.
Înființarea acestui pavilion la Spitalul din Schitu Greci este cel mai mare proiect al unității medicale. Cele două secții noi vor fi înființate ca urmare a adresabilității tot mai crescute din ultimii ani, pentru aceste servicii medicale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE