Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CJ Olt|Patru ani, patru priorități și multe proiecte
27.06.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 411

După încheierea alegerilor din 9 iunie și afișarea rezultatelor finale, președintele Consiliului Județean Olt își va continua mandatul în fruntea instituției. Următorii patru ani de mandat ai lui Marius Oprescu se vor axa pe cele patru direcții principale de dezvoltare: sănătatea, infrastructura, mediul și protecția socială.


 Consiliul Județean Olt își continuă strategia de dezvoltare a județului Olt. Marius Oprescu, președintele instituției, își va continua mandatul pentru încă patru ani, iar direcțiile de implementare ale proiectelor se concretizează pe patru ramuri importante. Cele mai importante domenii rămân infrastructura medicală și cea rutieră.
Președintele Consiliului Județean Olt a mai adăugat că celelalte două direcții se axează pe proiecte de mediu și de protecție socială, asigurând, în acest fel, un mediu propice de dezvoltare și de trai pentru toate categoriile de persoane.
Consiliul Județean Olt este autoritatea administrației publice județene pentru coordonarea activității consiliilor comunale și orășenești, în vederea realizării serviciilor publice de interes județean.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE