Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CJ Olt, modernizări pentru SJU Slatina
26.06.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 189

Consiliul Județean Olt pregătește noi proiecte de modernizare a actului medical de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Laboratorul de microbiologie și secția de oncologie vor fi dotate cu bani europeni, crescând, în acest fel, oferta de servicii medicale pe care unitatea medicală le poate oferi.


 Consiliul Județean Olt este pregătit să depună două noi proiecte de dotare și de modernizare a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Primul dintre ele face referire la dotarea cu echipamente moderne a laboratorului de microbiologie din cadrul unității medicale, scăpând, în acest fel, de timpii lungi de așteptare pentru interpretarea rezultatelor analizelor de sânge ale spitalelor din București.
Cel de-al doilea proiect face referire la dotarea secției de oncologie cu aparatură care să reușească să ofere un diagnostic și un tratament mult mai rapid pentru persoanele care suferă de o formă de cancer.
Reprezentanții Consiliului Județean au declarat că spitalul este o prioritate și vor fi făcute în continuare dotări pe toate secțiile, până când va deveni o unitate medicală etalon pentru Oltenia.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE