Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cătălin Rotea mulțumește bălșenilor
20.06.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 182

În urma alegerilor locale recente, Cătălin Rotea, primarul orașului Balș, a obținut un procent impresionant de 65% din voturi. Acest rezultat evidențiază încrederea bălșenilor în actualul edil, care urmează să înceapă din toamna acestui an cel de-al doilea mandat.


În cadrul unei conferințe de presă, edilul Cătălin Rotea le-a mulțumit locuitorilor orașului pentru sprijinul acordat și i-a asigurat că în următorii ani, Balșul va deveni un oraș și mai bine dezvoltat. Printre planurile sale se numără continuarea proiectelor de infrastructură, modernizarea utilităților și construirea a 72 de noi locuințe.
În urma alegerilor locale recente, mii de oameni din Balș și-au exprimat încrederea în Cătălin Rotea, acordându-i votul.
De asemenea, unul dintre obiectivele principale ale primarului pentru următorul mandat este ca parcul industrial să devină operativ cât mai curând posibil, oferind astfel noi oportunități economice și locuri de muncă pentru locuitorii orașului. Rotea a subliniat că va depune toate eforturile pentru a îmbunătăți calitatea vieții în Balș și pentru a transforma orașul într-un loc atractiv pentru investiții și dezvoltare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE