Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
1 Mai în familie la Pădurea Strehareți
01.05.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 942

Pădurea Strehareți a fost astăzi destinația tuturor celor care au decis să petreacă Ziua de 1 Mai în natură. Evenimentul organizat a adunat sute de persoane dornice de distracție, aer liber și mâncare în familie.


 A fost o zi plină de distracție la Pădurea Strehareți pentru slătinenii care au decis să petreacă Ziua Internațională a Muncii la evenimentul organizat de Primăria Slatina. De la mic la mare, sute de oameni au venit aici pentru a se bucura de un 1 Mai în natură, cu mâncare bună și distracție în familie. Cei mici au fost și ei prezenți în număr mare. Atracția lor principală a fost părculețul de joacă, acolo unde peisajul, aerul curat, leagănele și toboganele au transformat acest spațiu în locul ideal de distracție.
Pădurea Strehareți este cel mai mare spațiu natural din orașul nostru, iar decizia autorităților de a organiza acest eveniment cu ocazia zilei de 1 Mai a cunoscut un real succes în rândul slătinenilor, care de abia așteptau să se bucure de acest loc la cote maxime. După ce a fost complet reabilitată și transformată anul trecut, Pădurea Strehareți oferă locuitorilor orașului un spațiu larg de mișcare și recreere în aer liber și natură.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024