Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start sezon motoꟾ Poliția: mai multă atenție, șoferi!
26.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 442

Sunt ultimele pregătiri pentru deschiderea sezonului moto la Slatina. Poliția Rutieră a stabilit deja traseul pe care se va desfășura parada motocicliștilor și, totodată, îi sfătuiește pe șoferi să circule cu mai multă atenție.


 Sâmbătă, Slatina este gazda unui eveniment mult așteptat de iubitorii de distracție pe două roți. Se dă startul noului sezon moto 2024. „Atenție, motocicliștii se întorc în trafic!” - este motto-ul care dă tonul deschiderii sezonului moto din Olt.
La eveniment sunt așteptați să participe toți motocicliștii din județ și nu numai, dar și persoanele dornice să admire cele mai frumoase motoare. Evenimentul este organizat de South Side Rider Club, cu sprijinul Primăriei municipiului Slatina și al Inspectoratului de Poliție Olt și aduce împreună sute de bikeri din diverse județe ale țării.
Poliția recomandă șoferilor ca, atât la parada motoarelor pe străzile orașului, cât și după acest eveniment, să circule cu mai multă atenție în trafic.
Organizatorii au pregătit o serie de surprize pentru iubitorii de motoare, inclusiv expoziții cu cele mai recente modele de motociclete și accesorii.
Va fi organizată și o tombolă, așa că surprizele se țin lanț. De asemenea, nu vor lipsi mâncarea și voia bună de la
spectaculosul eveniment. Mai ales că și vremea se anunță perfectă.
Deschiderea sezonului moto reamintește tuturor participanților la trafic că drumurile sunt împărțite din nou cu motocicliștii, îndemnând la respect și atenție reciprocă pentru un sezon sigur și fără evenimente neplăcute.
Deschiderea sezonului moto va avea loc sâmbătă, la ora 14.00, în Parcul Tineretului din Slatina.
Potrivit Poliției Olt, traseul pe care va avea loc parada moto este următorul: Aleea Eroilor-strada Tunari- bld-ul A.I. Cuza- strada Primăverii- strada Crișan-sens Giratoriu Gară- stradă Artileriei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024