Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina|Sprijin financiar pentru întemeierea familiei
26.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 378

Încă din anul 2018, Primăria Municipiului Slatina a început să acorde un sprijin financiar pentru tinerii căsătoriți. Fiecare cuplu slătinean care își oficiază mariajul în municipiu va primi 1.000 de lei din parte autorităților locale. Criteriile de eligibilitate țin, în special, de domiciliul partenerilor, dar și de vârsta lor.


 Tinerii reprezintă o categorie specială pentru fiecare oraș în parte. Toate administrațiile publice locale oferă diverse facilități pentru a-i determina să rămână în locurile în care s-a născut și să aducă un plus valoare societății. La Slatina, încă din 2018, a fost lansată și o hotărâre de sprijin social al tinerilor care se decid să întemeieze o familie. Concret, pentru fiecare cuplu slătinean, administrația locală, prin intermediul Direcției de Asistență Socială Slatina, oferă un sprijin financiar pentru tinerii care se află la prima căsătorie.
Noile familii au parte de consiliere în acest sens chiar de la momentul căsătoriei oficiale. Ofițerii de stare civilă oferă sprijin și îndrumare tinerelor cupluri pentru a putea beneficia de acest drept financiar.
Pentru a beneficia de acest sprijin financiar, tinerele cupluri trebuie să se adreseze Direcției de Asistență Socială Slatina, să completeze o declarație pe proprie răspundere și actele doveditoare ale căsătoriei și ale domiciliului noilor soți.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024