Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal│Ultimul test decisiv pentru CSM Slatina
26.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 158

Cu obiectivul clar de a promova, echipa de handbal CSM Slatina își îndreaptă toate eforturile și concentrarea către turneul decisiv de la Iași. Competiția se anunță a fi una foarte dificilă, iar fiecare meci va conta enorm în determinarea echipei câștigătoare. CSM Slatina își propune să arate tuturor că este oechipă cu adevărat de temut în Divizia A și să promoveze în Liga Florilor.


 Turneul final la handbal feminin, care va avea loc în perioada 10-12 mai la Iași, va fi un eveniment incitant și plin de tensiune. Dintre cele 8 echipe calificate în cele 3 serii ale Diviziei A, gruparea finanțată de Primăria municipiului Slatina, CSM este singura din seria A cu victorii pe linie. Potrivit Federației Române de Handbal, la turneu vor participa primele două clasate din cele trei serii ale Diviziei A şi două formații din trei, cu rezultatele cele mai bune, aflate poziţia a treia în clasamentele seriilor. După ultima victorie din acest sezon regulat, antrenorul echipei slătinene a vorbit despre provocările ce o așteaptă în turneul final, subliniind dificultatea acestuia și necesitatea de a demonstra că CSM este cea mai valoroasă echipă din Divizia A.

Handbalistele slătinene sunt hotărâte să-și atingă obiectivul și să facă orașul mândru de ele.
La Turneul final, pentru ca o echipă să promoveze direct, trebuie să câştige primele două partide.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024