Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emil Moț, noi întâlniri cu slătinenii
26.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 189

O serie de noi întâlniri ale administrației locale cu slătinenii au avut loc, în această perioadă, în cartierele orașului. Alături de primarul Emil Moț și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei Slatina, s-a aflat și președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu. Au căutat împreună soluții pentru nevoile și preocupările locuitorilor municipiului.


 Noi întâlniri între administrația locală și cetățenii orașului au avut loc la Slatina. Primarul Emil Moț continuă să meargă în cartiere, pentru a sta de vorbă cu locuitorii din fiecare zonă a orașului. Împreună cu reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului și președintele Consiliului Județean Olt au discutat cu oamenii despre nevoile și propunerile lor, pentru creșterea și îmbunătățirea calității vieții în municipiul nostru.
„Am fost prezenți în cartierul Clocociov. Împreună cu președintele Consiliului Județean și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, am parcurs toate zonele din orașul nostru.
Ca și în celelalte cartiere, am ascultat cu atenție nevoile și preocupările locuitorilor, căutând împreună cele mai bune soluții.
Prin munca noastră în echipă și angajamentul comun vom continua să dezvoltăm împreună Slatina”, a scris, primarul Emil Moț, pe pagina sa de Facebook.
Vizitele au continuat și în cartierele Cireașov, Satu Nou și în zona Nicolae Titulescu.
„Am continuat dialogul cu locuitorii din municipiul Slatina. De data aceasta, am fost prezenți în cartierul Nicolae Titulescu, unde am discutat și am căutat împreună cele mai bune soluții pentru orașul nostru.
Mulțumesc tuturor celor implicați pentru contribuția și sprijinul lor!”, a mai transmis edilul Slatinei pe rețeaua de socializare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024