Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
DAS Slatina, acțiuni de suflet pentru oameni
25.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 190

Direcția de Asistență Socială Slatina continuă să gestioneze cu succes ariile de competență din subordine. Acțiunile care au, însă, un impact direct sunt cele legate de Clubul Pensionarilor și de tichetele sociale de sărbători. Prezentă în emisiunea „Perfectul Simplu” de la OLT Tv, Nora Popescu, directorul instituției, a vorbit pe larg despre toate acțiunile de suflet ale Direcției de Asistență Socială.


 Direcția de Asistență Socială Slatina, din cadrul Primăriei municipiului, se află printre cele mai eficiente din țară. Și asta datorită profesionalismului și atenției cu care sunt realizate toate activitățile de suflet pe care instituția le desfășoară. Unul dintre cele mai sensibile subiecte de care angajații direcției se ocupă face referire la Clubul Pensionarilor, un loc în care vârstinicii Slatinei găsesc un ambient potrivit pentru a-și umple golul sufletesc al singurătății.
Aceleași emoții de bucurie le aduc și campaniile de oferire a tichetelor sociale de sărbători. Este deja un obicei pentru oameni ca de Paște și de Crăciun, Primăria Slatina, prin intermediul Direcției de Asistență Socială, să vină cu un sprijin financiar pentru persoanele vulnerabile.
Prin aceste acțiuni, dar și prin celelalte care nu sunt evidențiate în lumina reflectoarelor, Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Slatina demonstrează mereu că este în mijlocul comunității, într-un mod profesionist și aplicat.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024