Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Balș: Locuințe pentru tineri, cu facturi mici la curent
03.05.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 170

Zeci de proiecte pentru modernizarea orașului Balș sunt în derulare. De la rețele de apă și canalizare, la reabilitarea parcurilor, a Centrului de Primiri Urgențe și până la construirea unui bazin de înot, a unor blocuri de locuințe și chiar unități de învățământ. Primarul Cătălin Rotea spune că investește în toate demeniile, pentru a transforma Balșul într-un oraș european.


Balșul se transformă pe zi ce trece. Cu investiții începând de la rețele de apă și canalizare, asfaltare, parcuri, și până la construirea unor unități de învățământ, a unor locuințe pentru tineri, orașul are toate șansele să devină unul european. Invitat la emisiunea „Imperativ” de la Olt Tv, edilul spune că sunt în derulare numeroase proiecte pentru modernizare orașului.
Se lucrează intens la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului orășenesc Balș. În curând, spitalul va avea un modern serviciu de urgențe, așa cum nu a avut niciodată.
Un proiect inovativ pentru orașul Balș vine în sprijinul tinerilor. Pentru ei vor fi construite locuințe, pentru care vor plăti foarte puțin la facturile de energie electrică.
Iar proiectele continuă, spune primarul Cătălin Rotea, pentru că mai sunt multe de făcut. Sunt investiții importante ce vor oferi locuitorilor din Balș un nivel de trai mai bun.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE