Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAO și Primăria Slatina│Colaborare pentru noi proiecte
11.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 254

100 de străzi în lucru, printr-un proiect cu finanțare europeană, pentru extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canal. Sunt investiții ample demarate de Compania de Apă Olt, cu sprijinul Primăriei municipiului Slatina. Iar colaborarea va continua și în anii următori. Cei de la CAO spun că sunt în lucru noi proiecte, pentru reabilitarea întregului sistem de alimentare cu apă al orașului.


 Continuă extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare în municipiul Slatina. Proiectul este unul amplu și prevede modernizarea sistemului de alimentare cu apă pe 100 de străzi din oraș. Vor fi înlocuite sau extinse toate conductele vechi de alimentare cu apă.
De asemenea, sunt pe final lucrările la cele două stații de tratare a apei de la Salcia și Nicolae Bălcescu. Reprezentanții CAO spun că odată ce acestea vor fi date în folosință, calitatea apei va fi mult îmbunătățită.
Iar colaborarea dintre CAO și Primăria municipiului va continua. Noi proiecte sunt în lucru pentru o apă cât mai bună pe toate străzile orașului.
În unele zone, lucrările celor de la companie se corelează cu cele de asfaltare ale Primăriei municipiului Slatina, astfel încât disconfortul slătinenilor să fie mai mic și de scurtă durată.
Totodată, municipalitatea colaborează și sprijină Compania de Apă Olt, asigurându-se că, în zonele în care au loc șantiere pentru reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, străzile sunt asfaltate apoi, pentru o circulație în siguranță.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE