Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Jandarmeria Olt, bilanț pe primul trimestru
10.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 267

Sute de misiuni executate, sprijin acordat Poliției, acțiuni de patrulare și menținere a ordinii și siguranței publice. Este bilanțul activităților desfășurate de jandarmii olteni, în primul trimestru al acestui an. Despre rezultatele obținute a vorbit șeful Jandarmeriei Olt.


 Jandarmeria Olt a prezentat, astăzi, bilanțul activităților efectuate în perioada ianuarie -martie 2024. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, misiunile de asigurare a ordinii publice au cunoscut o creștere cu 42%.
O parte din misiunile jandarmilor olteni au fost desfășurate împreună cu Poliția. Fie că au fost acțiuni planificate, sau intervenții de urgență, echipajele au acordat mereu sprijin colegilor polițiști.
De asemenea, misiunile executate în colaborare cu alte instituții au crescut cu 46%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Forțele de intervenție, asigură, totodată, ordinea publică, la toate manifestările organizate de Primăria municipiului Slatina, dar și de celelalte instituții publice din județ.
Mgs: Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt execută misiuni specifice pentru siguranța cetățenilor, asigurarea ordinii publice, menținerea ordinii și siguranței publice, misiuni executate în colaborare cu alte instituții, punerea în aplicare a mandatelor de aducere, precum și prevenirea faptelor antisociale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE