Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Strada Oituz│Tronsonul II avansează
09.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 682

Șantier cât vezi cu ochii pe strada Oituz din Slatina, cunoscută ca varianta de ocolire a municipiului. Se lucrează intens la tronsonul doi și se înaintează spre zona semafoarelor. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public speră ca până la începutul verii, strada Oituz să fie complet modernizată, cu trotuare și condiții foarte bune de trafic.


Strada Oituz din Slatina. Este totul un șantier cât vezi cu ochii. Pare un drum de țară, pentru că a fost decopertată și totul va fi refăcut de la zero.
Strada va fi mărită, va avea trotuare și condiții foarte bune de trafic. În prezent se lucrează la tronsonul doi. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei municipiului Slatina spun că vremea ajută foarte mult, așa că lucrările vor fi finalizate mai devreme.
Reprezentanții DASIP speră ca lucrările să fie gata până la începutul verii. Zeci de muncitori sunt mobilizați pentru a construi acest drum important pentru municipiul Slatina.
Primul tronson a fost deja modernizat pe strada Oituz și se circulă acum pe acea porțiune. Recent, primarul Slatinei, Emil Moț, a mers în vizită pe șantier.
„Am verificat progresul lucrărilor la varianta Oituz (varianta de ocolire a municipiului), pe tronsonul 1, între Hanul Cireașov și intersecția cu strada Carol I. S-au turnat primele două straturi de asfalt și s-au amenajat trotuarele, iar circulația rutieră a fost reluată pe această porțiune”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.
Autoritățile spun că au decis să se lucreze pe porțiuni, pentru ca traficul să nu fie blocat complet pe întreaga stradă. Lucrările presupun un nou asfalt, vor fi amenajate trotuare, dar și accesul la proprietăţile riverane, precum și un zid de sprijin. Vor fi montate sistemele pentru preluarea apelor pluviale și va fi refăcută semnalizarea rutieră.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE