Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start înscrieri la Slatina City Run
09.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 229

S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a cincea ediție a concursului „Slatina City Run". Organizată de Primăria Slatina, competiția promite o experiență de neuitat pentru iubitorii de mișcare. Participanții au șansa de a câștiga zeci de premii, iar atmosfera competitivă de neuitat va face din această cursă, o experiență memorabilă.


Primăria municipiului Slatina va organiza, și în acest an, competiția sportivă Slatina City Run. Va fi o nouă o oportunitate excelentă pentru toți cei pasionați de alergare și sănătate să se alăture acestui eveniment ajuns la cea de-a V-a ediție.
Vestea bună este că, cei care doresc să alerge în acest concurs, se pot înscrie.
„Au început înscrierile la concursul „Slatina City Run”, ce se va desfășura pe data de 19 mai 2024.
Anunțăm o nouă ediție a evenimentului sportiv „Slatina City Run”, unde iubitorii de mișcare sunt așteptați să ia startul plini de adrenalină, emoție, curiozitate, dar și cu o imensă bucurie pentru probele concursului de alergat.
Aleargă și descoperă municipiul Slatina într-o atmosferă plăcută fie la cros 6 km, fie îți pui la încercare abilitățile de alergător la cursa de 18 km, noi te așteptăm cu plăcere, indiferent de proba la care vrei să participi.
Cum ziua cursei se apropie cu pași repezi, este timpul să te înscrii online accesând următorul link: https://racetime.ro/events/102/register, participarea fiind gratuită (FĂRĂ TAXĂ).
Vă invităm să consultați regulamentul concursului ”Slatina City Run” din data de 19 mai, accesând următorul link:
http://www.primariaslatina.ro/.../Slatina_City_Run_2024.pdf
Traseul competiției îl puteți consulta aici:
http://www.primariaslatina.ro/images/evenimente/traseu.pdf Ne vedem la linia de start! Hai și tu!” au transmis pe pagina de Facebook, reprezentanții Primăriei Slatina.

Numărul participanților este limitat, deci cei interesați sunt încurajați să se înscrie cât mai repede pentru a-și asigura un loc în competiție.
Participarea la „Slatina City Run” este gratuită. Prin implicarea în astfel de inițiative, autoritățile locale încurajează slătinenii să fie activi și să adopte obiceiuri de viață sănătoase.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE