Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Esplanada, punct de interes pentru slătineni
08.04.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 2302

Fie că vorbim de soare și vreme bună sau de perioade mai răcoroase ale anului, Esplanada Slatinei este, în permanență, unul dintre cele mai populate locuri din oraș. Aflându-se într-unul dintre locurile centrale ale municipiului, Parcul Esplanadei rămâne printre cele mai frumoase, moderne și vii spații, extrem de îndrăgite de către slătineni.


Esplanada Slatinei este unul dintre locurile reprezentative ale orașului nostru. Aflată în centru, zona este una des vizitată atât de către slătineni, cât și de către vizitatorii din alte orașe. Acest punct de interes nu este doar un spațiu verde, plin de natură, ci și unul modern, ce oferă posibilități considerabile de petrecere a timpului liber.
Slătinenii sunt încântați de facilitățile pe care Esplanada le oferă locuitorilor orașului, însă au și câteva propuneri pentru administrația locală, care ar contribui la creșterea confortului celor care frecventează aceste zone.
Reabilitată și modernizată de către Primăria Municipiului Slatina în urmă cu câțiva ani, Esplanada este un loc de tradiție al orașului nostru și o adevărată atracție pentru oamenii de toate vârstele.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE