Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Trandafirii, vedetele sezonului la Slatina
02.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 531

Amenejarea și întreținerea spațiului verde, plantarea de flori pe străzile orașului, sunt acțiuni ce au loc în fiecare an la Slatina. Angajații de la Dezvoltare Urbană se îngrijesc de acest lucru, iar până în prezent au înfrumusețat deja mai multe zone din municipiu. Trandafirii sunt vedetele acestui sezon.


Spații verzi, intersecții, parcuri, toate acestea sunt îngrijite periodic de angajații de la Dezvoltare Urbană Slatina. Se lucrează intens în fiecare primăvară, pentru îngrijirea și înfrumusețarea străzilor municipiului. În această perioadă au fost plantați mai mulți trandafiri, fie la cererea locatarilor din anumite zone, fie acolo unde au avut loc lucrări și trebuia refăcut spațiului verde. Iată care sunt zonele pe care s-a intervenit, pentru plantarea de flori.
Îngrijirea și înfrumusețarea orașului continuă. De luna viitoare, mușcatele, tagetis și petunia vor împodobi frumos străzile din Slatina. Așezate în ghiveci, în jurul stâlpilor de iluminat, ori pe trotuare, în formă de piramidă sau sferă, acestea vor putea fi admirate pe străzile orașului până la toamnă, când florile de sezon le vor lua locul.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE