Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Pași importanți pentru sala polivalentă
02.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 401

Pași importanți pentru proiectul sălii polivalente din Slatina. Potrivit viceprimarului Gigi Vîlceleanu, a fost depusă documentația necesară pentru obținerea autorizației de construire. Etapa respectivă este foarte importantă pentru finalizarea acestui proiect ambițios.


Reprezentanții Primăriei Slatina au demontat recent dezinformările privind stadiul proiectului sălii polivalente din oraș. Potrivit declarațiilor viceprimarului Gigi Vîlceleanu, documentația necesară pentru obținerea autorizației de construire a fost depusă la timp. După această etapă, Compania Națională de Investiții a scos la licitație restul de lucrări. Vîlceleanu a subliniat că proiectul se află într-un stadiu avansat, dar că obținerea autorizației de construire este o procedură birocratică ce necesită timp.
Această declarație vine în contextul în care existau speculații cu privire la întârzierile în implementarea proiectului sălii polivalente. Cu toate acestea, demersurile administrative sunt în curs de desfășurare, iar autoritățile locale sunt optimiste în ceea ce privește realizarea acestui obiectiv important pentru comunitatea sportivă și culturală din Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE