Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se bucură de soare și natură în parcul „Eugen Ionescu”
02.04.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 345

A venit acea perioadă din an în care locuitorii orașului trec tot mai des prin parcuri, fiind atrași de vremea frumoasă și spațiile amenajate special pentru relaxare. Un loc liniștit, care este extrem de iubit de către slătineni este parcul „Eugen Ionescu”.


Vremea frumoasă de afară a făcut ca parcurile din oraș să fie din ce în ce mai populate de oameni, care trec pe aici chiar și pentru câteva momente. Unul dintre aceste locuri este parcul „Eugen Ionescu”, un spațiu reprezentativ pentru zona de jos a orașului.
Unul dintre cele mai vechi colțuri de natură din oraș, parcul „Eugen Ionescu” este un loc în care spațiile verzi se îmbină cu istoria, aflându-se în apropierea Centrului Vechi al orașului. Slătinenii trec adesea pe aici, pentru a se bucura de peisaj în liniște, departe de traficul și aglomerația zilnică.
Păstrat de către Primăria Slatina ca un loc de petrecere a timpului liber pentru locuitorii orașului, parcul „Eugen Ionescu” rămâne unul dintre cele mai vechi și simbolice parcuri ale municipiului nostru.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE