Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina va avea un stadion modern
01.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 765

La ultima ședință a Consiliului Local Slatina, a fost aprobat planul de amplasament al noului stadion, Complexul Sportiv „1 Mai”. Acest proiect impresionant va fi construit pe o suprafață generoasă de 50.000 de metri pătrați, oferind astfel un spațiu modern și adecvat pentru activități sportive.


Slatina va avea un stadion modern, cu o capacitate de 10.000 de locuri. Aleșii locali au aprobat un proiect ambițios ce vizează revitalizarea infrastructurii sportive a municipiului. Concret, a fost aprobată „Documentația tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici pentru investiția Construire și dotare Complex Sportiv-Stadion Municipal 1 Mai”.

Următorul pas constă în obținerea avizelor necesare din partea Ministerului Dezvoltării. Va urma depunerea documentației ce va fi înaintată Guvernului, după care proiectul va fi scos la licitație.
Proiectul va fi implementat prin colaborarea cu Ministerul Dezvoltării și Compania Națională de Investiții. Noua arenă sportivă va avea o formă de tip „Panathenaic Stadium” cu o suprafaţa de joc dotată cu sisteme de irigare, drenare și degivrare, răspunzând cerinţelor de omologare pentru organizarea competiţiilor fotbalistice de Liga I național și categoria III UEFA. Pista de atletism va fi acoperită cu finisaj tip „tartan” turnat. Pista circulară va avea patru culori şi va include șase piste drepte, în lungime de 100 metri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE