Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ce vor slătinenii de la administrația locală
27.03.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 229

Reabilitarea blocurilor, locuri de joacă și terenuri de sport. Sunt propunerile slătinenilor pentru reprezentanții Primăriei municipiului. Viceprimaul Slatinei, Gigi Vâlceleanu, vine cu vești bune pentru locuitorii.


 Slătinenii vor mai multe blocuri reabilitate. În cadrul întâlnirilor cu administrația locală, oamenii și-au exprimat dorința de a continua anveloparea blocurilor în municipiul Slatina. Autoritățile spun că programul va continua și anul acesta, cu alte blocuri ce vor fi reabilitate. În cadrul emisiunii „Reporter24” de la Olt Tv, viceprimarul Slatinei, Gigi Vâlceleanu, a vorbit despre acest amplu proiect.
O altă propunere venită din partea slătinenilor se referă la locurile de joacă. Oamenii spun că cele vechi trebuie reabilitate, dar nu ar strica nici amenajarea altora noi. Reprezentanții municipalității spun că deja au fost identificate câteva spații pentru construirea a noi locuri de joacă.
Totodată, oamenii își doresc mai multe terenuri de sport, pentru ca tinerii, și mai ales copii, să poată petrece acolo timpul liber. Și la acest capitol, Primăria Slatina are noutăți.
Acestea sunt o parte dintre solicitările și propunerile slătinenilor. Iar reprezentanții municipalității spun că vor ține cont de ele, pentru a aduce îmbunătățiri în dezvoltarea continuă a Slatinei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE