Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Grădiniță și o creșă nouă în Slatina
28.02.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 3268

Anul acesta, Primăria Municipiului Slatina va da startul mai multor lucrări de construcție. Printre cele mai importante sunt ridicarea unei creșe și a unei grădinițe noi, una pe Bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu, iar cealaltă în zona Parcului Tineretului. Municipalitatea își dorește, în acest fel, să vină în sprijinul părinților care caută cu mult timp înainte un loc pentru copii.


 Găsirea unui loc la creșă pentru copil a devenit o aventură complicată pentru părinți. Pentru a fi siguri că prind un loc, cei mai mulți se pregătesc cu cel puțin un an înainte. În prezent, numărul locurilor disponibile la creșele din Slatina este insuficient. De aceea, Primăria municipiului are în plan construirea de la zero a două clădiri noi. O creșă va fi ridicată pe Bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu și este prevăzută cu un număr total de 110 locuri. Finanțarea acestei investiții este asigurată din bani de la bugetul de stat, prin Compania Națională de Investiții.
Edilul Slatinei, Emil Moț, a declarat că va prelua, din nou, terenul fostei unități militare. Acolo ar urma să se dezvolte un nou centru comercial, dar și o nouă grădiniță pentru copiii din zonă.
Primăria Slatina a demarat în fiecare an proiecte pentru reparații, modernizări și investiții în domeniul educației, asigurându-se, astfel, un învățământ de calitate, la standarde europene.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE