Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primarul Emil Moț, o nouă întâlnire cu slătinenii
23.02.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 445

Primarul Slatinei, Emil Moț a mers pe alte străzi din oraș, împreună cu angajații DASIP și președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu, pentru a sta de vorbă cu slătinenii. Edilul a anunțat semnarea contractelor de asfaltare pentru străzile Prof. Mircea Botez și Regele Ferdinand, proiectele tehnice fiind deja demarate.


 O nouă vizită în teren a primarului Slatinei, Emil Moț. Împreună cu președintele Consiliului Județean, Marius Oprescu și angajații DASIP din cadrul Primăriei municipiului, edilul Emil Moț a vorbit cu locuitorii străzilor Prof. Mircea Botez, Regele Ferdinand și Dealul Viilor, despre proiectele de asfaltare și modernizare din această zonă.
„Am anunțat semnarea contractelor de asfaltare pentru străzile Prof. Mircea Botez și Regele Ferdinand, proiectele tehnice fiind deja demarate.
Le mulțumesc locuitorilor pentru acordul lor de a dona către Primăria municipiului Slatina suprafața de teren din fața proprietăților, înțelegând că acest gest va permite asfaltarea străzilor cu circulație în dublu sens, facilitând accesul pentru mașinile de pompieri, ambulanțe și alte vehicule de intervenție în situații de urgență.
De asemenea, s-a cerut identificarea unei soluții pentru accesul din str. Dealul Viilor pe str. Prof. Mircea Botez, pentru a asigura un trafic fluid. În plus, locuitorilor li s-a recomandat să urgenteze amenajarea branșamentelor la rețelele de utilități și s-a hotărât întocmirea studiului de fezabilitate pentru asfaltarea străzii Dealul Viilor, precum și extinderea sistemului de iluminat public pe străzile Regele Ferdinand și Dealul Viilor, incluse deja în lista de investiții pentru 2024!”, a anunțat Emil Moț, pe pagina sa de facebook.
Primarul Emil Moț va continua vizitele în teren pentru a asculta propunerile slătinenilor și pentru a găsi împreună cele mai bune soluții pentru modernizarea orașului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE