Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Încep înscrierile pentru parcările modulare
22.02.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 997

Au fost finalizate lucrările la cele două parcări modulare construite la Slatina. 100 de locuri vor fi puse la dispoziția locatarilor de pe străzile Păcii și Teiului. În martie se fac înscrierile pentru obținerea unui loc, iar parcarea va deveni funcțională din luna aprilie.


 Noile parcări modulare din Slatina vor fi date în folosință. Este vorba despre două astfel de parcări de tip puzzle, care vor funcționa pe străzile Păcii și Teiului. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul Primăriei Slatina spun că în luna martie încep înscrierile pentru obținerea unui loc, după care parcările vor fi date în folosință.
Pe strada Păcii, locatarii spun că zona este aglomerată, iar seara găsesc mai greu un loc de parcare. Ei așteaptă ca noua parcare modulară să fie pusă în funcțiune.
Potrivit celor de la DASIP, la primul nivel vor parca autoturismele de tip SUV. Un loc de parcare costă 718 lei pe an. Cele două parcări modulare sunt primele de acest gen la Slatina, iar autoritățile spun că locatarii se vor obișnui repede cu acest sistem de parcare, pentru că este ușor de folosit.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE