Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Emil Moț, întâlnire cu slătinenii din cartierul Steaua
22.02.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 533

Primarul Slatinei, Emil Moț, s-a întâlnit săptămâna aceasta cu slătinenii, pentru a discuta despre noua bretea rutieră ce va fi amenajată în sensul giratoriu de la Steaua. Edilul a ținut cont de propunerile locatarilor și, împreună, au încercat să găsească cele mai bune soluții. Noua bandă de circulație va reduce aglomerația și va facilita accesul către strada Artileriei.


 A doua vizită în teren a primarului Emil Moț la sensul giratoriu din cartierul Steaua, unde va fi amenajată o bretea rutieră pentru șoferii care vin dinspre zona industrială și virează la dreapta, pe strada Artileriei. De data aceasta, edilul s-a întâlnit cu locatarii pentru a le asculta propunerile, întrucât proiectul presupune relocarea locului de joacă, dar și amenajarea unor noi locuri de parcare.
„Pentru îmbunătățirea fluxului de trafic și siguranța participanților la trafic, am purtat discuții cu locuitorii din zona sensului giratoriu din cartierul Steaua. Proiectul vizează reducerea aglomerației și creșterea eficienței rutiere într-o zonă cu circulație intensă.
Prin crearea unei benzi de circulație în apropierea sensului giratoriu, am urmărit facilitarea accesului către strada Artileriei și fluidizarea traficului în orele de vârf.
Toate propunerile locuitorilor din diferite zone ale municipiului nostru reprezintă un pas important în modernizarea infrastructurii urbane, contribuind la confortul și siguranța tuturor.
Colaborarea strânsă între autorități și comunitate este esențială pentru succesul acestui demers.
Astfel, voi continua dialogul și voi acționa în interesul comun pentru dezvoltarea durabilă a municipiului nostru”, a transmis primarul Emil Moț, pe pagina sa de Facebook.
Și în urmă cu două săptămâni, edilul Slatinei a mers în zonă împreună cu reprezentanții DASIP, pentru a discuta despre lucrările ce urmează să înceapă.
Noua bandă de circulație va fi amenajată într-o lună și jumătate, spun cei de la DASIP. Amenajarea acesteia va rezolva problema traficului aglomerat și va crea și noi locuri de parcare. În plus, va asigura și un acces mai ușor către centrul comercial din zonă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE