Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│O nouă bretea rutieră în cartierul Steaua
12.02.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2184

Modernizarea cartierului Steaua din Slatina continuă. Pe lângă străzi și parcări reabilitate, o nouă intersecție cu sens giratoriu, o bretea rutieră va apărea într-una dintre cele mai circulate intersecții din oraș. Este vorba despre zona Ecaterina Teodoroiu-Artilerei, unde la orice oră din zi, traficul este aglomerat. În curând, această problemă va dispărea, prin amenajarea unei noi benzi de circulație.


Un proiect important pentru fluidizarea traficului într-o zonă extrem de aglomerată a Slatinei. Este vorba despre intersecția cu sens giratoriu de la Steaua. Aici, autoritățile locale vor amenaja o bretea rutieră pentru autoturismele care vin dinspre zona industrială și circulă spre gară.
Noua bandă va reduce aglomerația din trafic și va crea un acces ușor pentru șoferii care trec prin această zonă.
Banda de circulație va fi amenajată într-o lună și jumătate, spun reprezentanții DASIP Slatina. Construirea acesteia, va rezolva, atât problema traficului aglomerat, dar va crea și noi locuri de parcare. În plus, va asigura și un acces mai ușor către centrul comercial din zonă.
După finalizarea acestor obiective, alte zone din Slatina vor fi reabilitate. Autoritățile locale spun că sunt în lucru mai multe proiecte importante pentru modernizarea orașului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE