Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primăria Slatina│Educația, în pas cu tehnologia
26.10.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 431

În această dimineață, elevii de la Colegiul Național „Radu Greceanu” au fost vizitați chiar de edilul Emil Moț. Primarul Slatinei a vrut să verifice, personal, modul în care a fost implementat proiectul de educație în care toți copiii au primit tablete. Entuziasmul lor pentru învățare cu ajutorul tehnologiei arată că această inițiativă a avut un impact pozitiv asupra lor.


 Primăria Slatina a accesat proiectul „E-EDUCAŢIE în unitățile din învățământul preuniversitar din Municipiul Slatina”, prin care școlile au primit echipamente ce ajută la dezvoltarea procesului de digitalizare a actului educativ.
În această dimineață, edilul Emil Moț a mers la Colegiul Național „Radu Greceanu” pentru a verifica modul în care a fost implementat proiectul în școala lor. Primarul a vrut să se asigure că elevii folosesc echipamentele în scop educativ, iar orele de chimie, matematică sau română sunt mult mai atractive pentru ei, odată cu modernizarea materialelor didactice. Copiii s-au arătat foarte entuziasmați că acum au posibilitatea să învețe cu ajutorul tehnologiei.
O altă clasă, alți copii fericiți că pot să învețe cu ajutorul tabletelor oferite de Primăria Slatina.
Încântați că nu vor mai fi nevoiți să ducă în spate greutatea ghiozdanelor au fost și elevii clasei a V-a A.
Mii de echipamente IT au fost achiziționate de către Primăria Slatina pentru școli, prin proiectul de digitalizare.
Acest tip de inițiativă poate avea un impact semnificativ asupra educației și dezvoltării copiilor.
Valoarea totală a proiectului „E-Educație” este de aproximativ 19 milioane de lei, banii fiind asigurați din fonduri europene.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024