Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Loctrans, în continuă transformare
02.06.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 572

Societatea de transport public se află în plin proces de dezvoltare. Primele modificări au fost legate de reactualizarea programelor de circulație ale autobuzelor. Cele mai importante modificări au fost introducerea unei noi linii de circulație, denumită „Expres Gară”, dar și schimbarea traseului Liniei 3, care face legătura între străzile Agricultorului și Cireașov.


 Societatea de transport public în comun și-a reactualizat programul de funcționare, astfel încât deplasările cu autobuzul să fie mult mai facile pentru cetățeni. Scopul acestor modificări a fost acela de a le oferi slătinenilor o alternativă viabilă de deplasare pe toată raza orașului și fără întârzieri.
Cele mai importante modificări ale programului de funcționare au fost legate de reactualizarea traseului Liniei 3 și de înființarea unei noi linii de circulație, denumită „Expres Gară”.
Noile modificări vin în sprijinul slătinenilor care folosesc transportul în comun cu autobuze 100% electrice, renunțând, în acest fel, la folosirea mașinilor proprii și protejând mediul înconjurător.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE