Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina promovează mișcarea
22.05.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 653

Luna mai a fost luna mișcării, la Slatina. Competițiile sportive organizate de Primăria municipiului au fost un real succes pentru slătinenii dornici de activitate fizică în aer liber, din toate categoriile de vârstă.


 „Slatina City Run” a fost competiția care a pus în mișcare alergători de toate vârstele. Pe traseele stabilite de municipalitatea slătineană s-au aflat și persoane în vârstă de 70 și chiar 80 de ani, care au dat adevărate lecții de viață spectatorilor din Parcul Tineretului. Mulți dintre ei aleargă constant, însă unii s-au înscris pentru a-și depăși limitele.
„Slatina City Run” este deja cunoscută ca fiind competiția care, anual, încurajează sute de persoane să facă mișcare. Trecătorii, dar și susținătorii de la eveniment au fost profund impresionați de faptul că întrecerea este destinată tuturor categoriilor de vârstă, iar unii dintre cei mai vârstnici alergători au urcat pe podium. Acesta ar trebui să fie un bun exemplu, spun ei, pentru toți cei mai tineri, care nu practică atât de mult sport. Prin urmare, atât condiția fizică, cât și energia alergătorilor de la „Slatina City Run” i-au inspirat pe mulți să fie mai activi și să încerce să se bucure de mișcare, în viața de zi cu zi.
Competiția „Slatina City Run” se bucură de un interes din ce în ce mai crescut din partea iubitorilor de mișcare din toată țara. Cu timpul, ea a devenit o adevărată atracție, iar pentru a păstra această tradiție din ce în ce mai iubită la Slatina, Primăria are în plan organizarea ei, în fiecare an.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE