Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina Forest Race, o ediție cu emoții și suspans
21.05.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 466

Prima ediție a competiției destinată bicicliștilor amatori, Slatina Forest Race, s-a bucurat de un real succes. Peste 120 de participanți s-au adunat la linia de start, iar concursul a fost unul cu emoții și suspans pentru că cei mai mulți și-au dorit să câștige.


 Atmosferă de competiție, duminică, la Pădurea Strehareți din municipiul Slatina. A fost prima ediție a concursului de bicicliști, Slatina Forest Race, organizat de Primăria municipiului. Peste 120 de concurenți, femei și bărbați, s-au adunat la linia de start. Iar competiția a fost una strânsă și plină de emoții, majoritatea dorind un loc pe podium. Tineri sau mai în vârstă, cu toții au participat cu bucurie la competiția de ciclism de la Slatina.
Printre spectatori, la eveniment s-au aflat și persoane publice, printre care și primarul Slatinei, Emil Moț, împreună cu familia sa.
După ce și-au ridicat kit-ul de concurs, participanții s-au adunat la linia la start. Primele care au pornit în competiție au fost fetele, care au avut de parcurs un traseu mai scurt, după care le-au urmat băieții.
Iar după câteva minute, finaliștii pentru fiecare categorie de vârstă au început să apară.
Câștigătorii au urcat pe podium, unde au primit medalii și diplome. La feminin, câștigătoare a fost Maria Nicolescu, o tânără de 33 de ani, din Slatina.
Câștigătorii locurilor I, II și III au primit, din partea organizatorilor, pe lângă medalii și diplome, și premii în bani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE