Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se repară locurile de joacă din Slatina
22.05.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 155

Acțiune amplă pentru reabilitarea locurilor de joacă din municipiul Slatina. Acestea sunt reparate și revopsite, pentru ca micuții să se poată bucura de ele în cele mai bune condiții. Autoritățile spun că unele sunt distruse și necesită reparații, făcând astfel apel la copiii mai mari să nu mai strice leagănele, toboganele sau gardurile.


 Lucrări ample pentru reabilitarea locurilor de joacă au loc în municipiul Slatina. Reprezentanții Serviciului Dezvoltare Urbană din cadrul Primăriei anunță că au intrat în reparații toate cele peste 50 de locuri de joacă și distracție pentru copii.
Cel mai des sunt stricate leagănele, toboganele și chiar gărdulețul acestor spații. Reprezentanții Serviciului Dezvoltare Urbană spun că în fiecare an, sau chiar mai des, sunt nevoiți să repare sau să înlocuiască elementele stricate.
Până acum, o parte dintre aceste locuri destinate copiilor au fost reabilitate, iar acțiunea continuă în tot orașul.
Reprezentanții Poliției Locale Slatina spun că au aplicat mai multe amenzi pentru distrugeri în locurile de joacă. Multe dintre aceste fapte au fost surprinse cu ajutorul camerelor de supraveghere, iar, ulterior, făptașii au fost identificați și sancționați.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE