Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Punctualitatea, apelul pentru „Slatina Forest Race”
19.05.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 172

Prima ediție a concursului „Slatina Forest Race” are loc, în acest week-end, la Pădurea Strehareți, de la marginea orașului. Organizatorii fac apel la participanți ca pentru o bună desfășurare a competiției să nu întârzie și să respecte, atât ora de începere, dar și traseul pe care îl au de urmat.


 Pregătirile au intrat pe ultima sută de metri pentru concursul de biciclete „Slatina Forest Race”, care va avea loc duminică, 21 mai, la Pădurea Strehareți. Evenimentul este organizat de Primăria municipiului și se află la prima ediție. Organizatorii fac apel la participanți să se prezinte la timp pentru a primi kit-ul de concurs.
200 de locuri sunt disponibile pentru această competiție. Înscrierile online au avut loc până astăzi, când și-au anunțat prezența 120 de participanți. Însă, cine dorește, se mai poate înscrie duminică, direct la fața locului.
Pentru organizarea concursului „Slatina Forest Race” va fi oprită circulația pe strada Carol I, în zona Pădurii Strehareți. Participanții vor avea de parcurs o distanță de 3, respectiv 6 kilometri, iar concursul se va desfășura pe categorii de vârstă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE