Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Soluții pentru prevenirea căsătoriilor între copiii romi
22.03.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 214

Autoritățile din Slatina au participat, astăzi, la o ședință comună de lucru, pe tema „situația căsătoriilor timpurii între copiii romi”. Pentru a găsi soluții privind rezolvarea acestei probleme, Direcția de Asistență Socială Slatina, împreună cu Prefectura și reprezentanții altor instituții din municipiu vor să încheie un parteneriat în acest sens.


 Prevenirea căsătoriilor timpurii între copiii romi a fost subiectul dezbătut, astăzi, de autoritățile din Slatina. Reprezentanții Direcției de Asistență Socială, serviciu aflat în subordinea Primăriei Municipiului Slatina, cei ai Prefecturii, ai Partidei Romilor și de la alte instituții publice au încercat să găsească soluții, pentru a preveni această practică în rândul comunității de romi.
La ședință a fost prezent și liderul Partidei Romilor Olt, Sandu Curt, care a spus că trebuie găsite soluții în acest sens, întrucât vârsta căsătoriei între copiii romi este mult prea mică.
Și Jandarmeria Olt a spus că se alătură campaniei autorităților, privind rezolvarea acestei probleme.
La final, organizatorii ședinței au mai adăugat că așteaptă soluții și propuneri din partea celor prezenți la eveniment, privind aplicarea unor măsuri care să aducă rezultate. Tradiția romilor trebuie respectată, sunt de părere autoritățile, dar nu sub vârsta de 13-14 ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE